Minä?

Tietoa Nordic Flamesta

"Nordic Flame on sieluni kautta syntynyt palvelu - Rakkaudesta pohjolan luontoon ja -ihmisten auttamiseen, yhteistyössä pyhän tulen kanssa."

Olen saanut syntymälahjana kyvyn tuoda tähdistöistä tulevaa energiaa ja sielunviisautta.

Olen tutkinut itseäni ja nähnyt omia menneitä elämiäni joista olen saanut taitoja, parannusta sekä ymmärrystä elämästä maapallolla ja muilla planeetoilla ja -tähdistöissä.

Näiden sivujen tarkoituksena on jakaa ja välittää kaikkea sitä, mitä universumista on tänne tarkoitettu tuoda.

Tarkoitukseni olla täällä on auttaa ihmiskuntaa tässä suuressa muutoksessa, sekä auttaa löytämään sielukkaampaa ja rikkaampaa elämää kaikilla elämän osa-alueilla. Tärkeintä on, että jokainen löytää oman sisäisen voimansa ja ymmärtää kaiken sen potentiaalin- ja energian jota jokainen sisällään kantaa.

Ihmiskunta on joutunut kantamaan suuria karmisia taakkoja. Tämän lisäksi matalavärähteiset voimat ovat täällä energeettisesti hallineet ihmiskuntaa. Nyt on aika murtaa valheellinen illuusio maailmasta ja maailmankaikkeudesta. Haluan antaa oman panokseni tähän muutokseen.

Universumi on paljon suurempi ja moniulotteisempi kuin olemme osanneet edes toivoa. Ykseys tarkoittaa sitä, että kaikki ovat samanarvoisia. 

Maapallo tulee pitkän synkän ajan jälkeen kukoistamaan täydellisessä harmoniassa ja kukoistuksessa. Vanha väärä valta sortuu, on kultaisen energian aika.

Jos ajatukseni maailmankaikkeudesta puhuttelee sinua, niin olen kiitollisena tekemässä kanssasi kollektiivista muutosta. Me olemme muutos, sinä ja minä. 

"Rakkauden energia on maailmankaikkeutta koossa pitävä voima."

Rakkaudella: Riina Ariana Valerie